Maak kennis met onze nieuwe VB's

Marjon en Jelle:

De rol van VB voor algemene ondersteuning zal door Marjon en Jelle ingevuld worden. Zij zijn de ouders van Nand (Speelclub) en Stinne (Pagadder).


Marjon heeft zelf in Chiro Hakilo gezeten als Keti (toen nog Tiptien), Aspi, en drie jaar als leidster. Daarnaast is ze ook jaren moni en hoofdmoni op het Speelplein geweest, en ook nog twee jaar leidster bij Akabe Aalst (scouts voor personen met een beperking). Marjon heeft een aantal jaar lesgegeven, en is al een kleine 10 jaar bibliothecaris in onze gemeente. Marjon is ook bestuurslid van de ouderraad van de school van hun kinderen.


Jelle heeft van kinds af ook bij Chiro Hakilo gezeten, is acht jaar leider geweest, waarvan zeven jaar groepsleider. Daarbij heeft hij de overgang meegemaakt en mee begeleid van aparte meisjes- en jongenschiro naar de gemengde werking, en van kampen in gebouwen naar tentenkampen. Samen met Marjon heeft hij ook een tijdje in het bestuur van het jeugdhuis gezeten en is hij ook een aantal jaar voorzitter van de Jeugdraad geweest. Jelle is advocaat van beroep, en zijn voornaamste engagement in het verenigingsleven de laatste jaren ligt bij Toneelgroep Prutske.


Michaël:

Michaël zal onze eerste VB voor logistieke ondersteuning worden. Hij is de papa van Aster (Rakwi) en Sander (Pagadder).

Michaël heeft vanaf hij 7 jaar oud was in de KSA van Terheide gezeten. Hij is daar 10 jaar lid geweest en vervolgens 7 jaar leiding, waarvan 5 jaar hoofdleiding.

Daar was hij meestal verantwoordelijk voor de lokalen en het materiaal. Tijdens zijn periode in de KSA was hij ook vertegenwoordiger van de jeugdbeweging in de parochieraad-Comité voor het tijdelijke/Vereniging Parochiale Werken en vertegenwoordiger in de jeugdraad.


Michaël werkt al 16 jaar als verantwoordelijke technische dienst binnen verschillende firma’s.

93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven