Geef een lied cadeau!

Onze jaarlijkse traditie, kerstzingen, zal dit jaar eens niet kunnen doorgaan... de warme kerstsfeer die wij elk jaar naar jullie woonkamer brengen zullen jullie dit jaar moeten missen.


Of toch niet? Natuurlijk hebben wij een alternatief voorzien!


Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om eens iets anders te doen, om ons van een andere kant te tonen.


Wij hebben ons eigen Chiro Kerstlied gemaakt met bijhorende videoclip, en jij kan een persoonlijke versie daarvan aan iemand geven. Iemand die je dankbaar bent, die je graag ziet,....

Heel het lied en videoclip zijn gemaakt rond het idee dat de leiding van de Chiro een warme plaats maakt en die warme plaats willen wij op Kerstavond naar iemand brengen die veel betekent voor jou.


Hoe doe je dat? Stuur een mailtje naar chirohekelgem@gmail.com, vermeld hierin van wie en voor wie het liedje is en waarom die dat verdient, vergeet ook geen manier te geven waarop we het liedje naar hem/haar/hen kunnen sturen. Stort daarna een vrije bijdrage vanaf 5 euro op onze rekening, BE09 3631 7339 8957. Vermeld hier in de mededeling nog eens van wie en voor wie het liedje is.


Als dat allemaal in orde is bezorgen we op kerstavond het liedje bij de juiste persoon, natuurlijk krijg jijzelf hier ook een versie van.
345 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

@chirohakilo

  • Chiro Hakilo on Facebook
  • Chiro Hakilo on Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now